HTML

Agresszív, barbár nép lesz a magyar.

2013.06.12. 11:51 wsx

Ezt TV-ben is elmondta, nálam okosabb ember. A jelenség már napjainkban is megfigyelhető. A magyar mindig is egy pesszimista, önsajnálkozó nemzet volt, és a gazdasági válság, és a folyamatosan növekvő szegénység, és kilátástalanság miatt egyre jobban az is lesz. Sorra támadják, és ölik meg az embereket, hol nyereségvágyból, hogy hirtelen felindultságból. Már régebben is akartam mondani, hogy mindenféle szúróeszköz közterületen való hordását meg kellene tiltani, és szabálysértési eljárást kezdeményezni azok ellen, akiknél kést, bicskát, ollót találnak. Ezekkel az eszközökkel fognak nagyon sok ember megsebesíteni, mert ezek azok az eszközök, amelyek mindenki rendelkezésére állnak, könnyen beszerezhetők, engedély nélkül tarthatók. Ha olyanok lennénk, mint Amerika, ahol alanyi jog a fegyverviselés, akkor lehet, hogy nagyon sokan már nem élnének. Egyszerűen valahogy korában kell tartani az erőszakot.

Az edzőtermek egy külön történetet is megérne, de inkább ide írom, hogy mit gondolok ezekről a helyekről. Egyrészt teljesen normálisnak tartom, hogy az emberek edzőterembe járnak, és állóképességüket növelik. Csak nem mindegy, hogy hova. A drágább edzőtermeket kevesen tudják csak megfizetni. Az olcsóbbakkal sincsen baj, csak annyi, hogy a gengszterek, és maffiózók, kivétel a fehér gallérosokat, nem a puccos, mindenki által ismert edzőtermekben fogják szétgyúrni magukat, hanem eldugott, kisebb helyeken, ahol a lebukás veszélye minimális, és ahol olyan emberek gyűlnek össze, mint ők. Alvilágiak. Kötelezővé tenném nyilvántartásba vételét minden embernek, aki edzőterembe jár, rendszeresen, vagy alkalmanként. Szinte biztos vagyok benne, hogy eldugottabb helyeken több körözött embert is el lehetne kapni. Ha gyerekem edzőterembe szeretne járni, és nem szeretném, hogy kétes egyének közé keveredjen, akkor nagyon alaposan megválasztanám, hogy hová engedem edzeni, menni, de leginkább önvédelmi tanfolyamra íratnám be, amely felér egy edzéssel, és amely mellett még olyan tudásra is szert tesz, amelynek segítségével meg tudja magát védeni egy adott szituációban.

Harmadrészt pedig itt vannak az oroszok, ukránok, akiktől még pár tíz évvel ezelőtt alig vártuk, hogy megszabaduljunk, erre most korlátozás nélkül veszik a lakásokat, házakat, és telepednek le Magyarországon. Úgy érzem, hogy a múltból semmit, de semmit nem sikerült tanulnunk, csak a pénz számít. Nekik van pénzük, és most örülünk, hogy itt vannak, de nem kell sokat várni, és sírni fogunk, hogy a pénzért milyen bajba sodortuk magunkat.

Ami az állampolgárságot illeti. Az csupán szavazókat jelent. A kormányt, cseppet sem érdekli, hogy az állampolgárságot kapott, többnyire nagy szegénységből jött emberek, mit fognak itt csinálni. Bűnöznek, vagy nem. Kapnak-e munkát, vagy utcán fognak kéregetni. Egy számít. Ők biztosan a jelenlegi kormány szavazói lesznek, mert ez a kormány adta nekik az állampolgárságot, és akár mennyire is rosszul élnek, talán még mindig jobban, mint ahonnan jöttek, és a jelenlegi kormányra fognak szavazni. Aztán, hogy melyikük fogja majd egyszer olyan kábítószerrel ellátni gyermekedet, amely miatt meghal, vagy melyikük fogja elkeseredettségében megkéselni az utcán, mert látja, hogy esélye sincs, hiába kapott magyar állampolgárságot, azt majd meglátjuk. Lehet itt mindenféle nemzetiségre hivatkozni, de felesleges. A múlt az múlt. Amikor elcsatolták Magyarországtól a területeket, akkor is lehetett volna azt mondani, hogy akkor én visszaköltözöm Magyarországra, mert magyar vagyok. Mégis kevesen tették meg. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amitengondolok.blog.hu/api/trackback/id/tr385357174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása